Nadzorne kamere snimile trenutak kada je udaren pješak u Zenici

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2015, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadzorne kamere snimile trenutak kada je udaren pješak u Zenici

ZENICA - U noći sa petka na subotu u ulici Školska u Zenici vozač audija iz Viteza J.V. pri velikoj brzini udario je vozilom pješaka I. A. iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede.

Policijskim službenicima MUP-a ZDK u pronalasku vozača, koji je dva sata nakon nesreće uhapšen na području Viteza, pomogle su nadzorne kamere ugostiteljskog objekta "Carpe Diem" koje su snimile trenutak kada je J.V. pri velikoj brzini bez usporavanja prilikom prelaska preko ležećih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << policajaca udario 27-ogodišnjeg Zeničanina, te se udaljio sa mjesta nesreće.

Povrijeđeni I. A. je nakon udara vozila ostao ležati na zemlji, a u pomoć su pristigli prolaznici i zaposleni u Opštinskom sudu u Zenici, javlja Klix.

Mladić je nakon nesreće prevezen u Kantonalnu bolnicu u Zenicu gdje su mu konstatovane teške povrede glave, kičme, vrata i stomaka, a nakon operacije nalazi se u stabilnom stanju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.