Nadrealni Haland vodio Dortmund do velikog preokreta

Izvor: B92, 18.Jan.2020, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadrealni Haland vodio Dortmund do velikog preokreta

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili su na gostovanju Augsburg sa 5:3 u 20. kolu Bundeslige.

Fenomenalnu utakmicu za BVB odigrao je debitant, devetnaestogodišnji Erling Haland koji je za 23 minuta postigao het-trik.

Augsburg je na poluvremenu vodio 1:0 i odmah na početku drugog su preko Rihtera udvostručili prednost.

Dortmund je uspeo da se vrati i preko Brandta smanji na 2:1, međutim Agusburg je imao odgovor i preko Niderlehnera povisio na 3:1. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Tada trener Borusije pravi ključni potez. Izbacuje Piščeka i uvodi Halanda. Mladi Norvežanin za samo 23 minuta postiže het-trik, uz to jedan gol daje i Sančo, i gosti dobijaju utakmicu sa 5:3.

Golove Halanda pogledajte OVDE.

Gostujuće ekipe imale su dosta uspeha u terminu od 15.30. Ekipe Verdera, Frajburga i Ajntrahta su slavile protiv Diseldorfa, Majnca i Hofenhajma.

Fudbaleri Ajntrahta savladali su pomenuti Hofenhajm sa 2:1. Strelci su bili Bas Dost i Timoti Čendler, a asistenti su bili srpski fudbaleri Mijat Gaćinović i Filip Kostić.

Ajntraht je 11. u nemačkom prvenstvu sa 21 bodom, šest manje od osmoplasiranog Hofenhajma.

Jedini domaćin koji je ostvario trijumf je Keln. Oni su slavili protiv Volfsburga sa 3:1. Golove su postigli Kordoba u 22. i 47, odnosno Hektor u 62. Jedini strelac za goste bio je Stefen u 66.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kakvo je ovo čudo od deteta, Haland spakovao tri komada za 20 minuta za potpuni preokret! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2020

Pobeda Dortmunda, sjajni srpski fudbaleri u pobedi Ajntrahta...Keln je na svom terenu dočekao Volfsburg, a rezultat je bio u korist domaćina, 3:1. Već nakon prvog dela igre domaćin je bio bolji, vodio je sa 2:0 golovima Kordobe koji je bio odličan u prvih 45 minuta, a na 3:0 povisio je Hektor u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.