Nađa Vujović – miljenica novosadske odbojkaške publike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2022, 15:06

Nađa Vujović – miljenica novosadske odbojkaške publike

Novi Sad će u predstojećoj odbojkaškoj sezoni, koja će startovati sredinom oktobra, imati predstavnika i u našoj elitnoj ženskoj odbojkaškoj ligi. Odbojkašice Novog Sada su 1. avgusta počele pripreme na popularnom Đačkom igralištu i u Sportskom i poslovnom centru „Vojvodinaˮ s namerom da u predstojećem šampionatu zadrže superligaški status. 

Uprava kluba se uglavnom oslonila na odbojkašice iz sopstvenih redova, a među njima je miljenica saigračica, posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << devojaka iz mlađih uzrasnih kategorija, i novosadske odbojkaške publike Nađa Vujović sa kojom je na obostrano zadovoljstvo potpisan novi ugovor. Nađa igra na poziciji dizača, a prve odbojkaške koraka napravila je upravo u dresu Ženskog odbojkaškog kluba „Novi Sadˮ.

U klubu veruju da će Nađa i u predstojećoj sezoni u Superligi Srbije dati veliki doprinos u ostvarivanju planiranih takmičarskih ciljeva.

„Atmosfera u klubu je fantastična i s velikim nestpljenjem očekujemo superligaška nadmetanja. Predvodi nas Veselin Ivanović, trener sa velikim znanjem i iskustvom, pa je sasvim realno očekivati da se učvrstimo u sredini prevenstvene tabele, a ako nam se ukaže prilika, bićemo spremne i za koji korak više. Očekujemo da u sezoni pred nama imamo veliku podršku i sa tribina i, ako se ta međusobna konekcija desi, biće to za sve nas dodatni motiv u borbi za što bolji plasman u našem najkvalitetnijem ženskom odbojkaškom društvu” – ističe Nađa Vujović, kapitenka prošlogodišnjeg tima koji je ostvario istorijski uspeh plasmanom u Superligu Srbije.

Nije tajna da je Nađa i miljenica najmlađih članova kluba, a isto tako veliki borac i jedan od glavnih nosilaca igre.

„Reč je o izuzetno borbenoj igračici koja gine za svaku loptu. Hrabra je i odlučna na terenu i gotovo uvek odigra neki neobičan potez i akciju kojom razgali saigračice i publiku. Poseduje nesvakidašnje pozitivnu energiju i zaista je s pravom omiljena među navijačima a i među igračicama svih pogona našeg kluba” – podseća na Nađinu igračku i pre svega lidersku harizmu predsednik i jedna od trenera kluba Bojan Švraka.

U Ženskom odbojkaškom klubu „Novi Sadˮ sa superligaškim timom trenutno vežba više od dvesta devojčica što je izuzetan klupski kapital za takmičarske sezone koje predstoje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.