Izvor: Sportal.rs, 10.Apr.2024, 00:10

"Nadamo se pobedi i prolasku u polufinale!" Nikčević pred duel protiv Vojvodine: Šanse su podjednake, nema favorita u ovakvim utakmicama

Prošle sezone Čukarički i Vojvodina su odlučivali o finalisti Kupa Srbije. Bio je to meč koji je trajao dva dana, prvog na stadionu „Karađorđe“ Brđani su vodili sa 2:0, ali je zbog obilnih padavina i vremenskih nepogoda sudija morao da prekine utakmica.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Džinovski korak za Brđane ili nastavak novosadske rapsodije

Izvor: Sportal.rs, 10.Apr.2024

Timovi koji su prošle sezone odlučivali o finalisti Kupa Srbije, ove se sastaju rundu ranije, a nakon utakmice na Banovom brdu biće jasno da li Čukarički ili Vojvodina imaju ulaznicu za društvo četiri najbolja u ovom takmičenju (17 časova).

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.