Nadal u trećem kolu Vimbldona

Izvor: Beta, 30.Jun.2022, 21:20

Nadal u trećem kolu Vimbldona

Četvrti teniser sveta Španac Rafael Nadal plasirao se večeras u treće kolo Vimbldona, pošto je pobedio Litvanca Rikardasa Berankisa sa 3:1 po setovima 6:4, 6:4, 4:6, 6:3.Nadal je pobedio Berankisa, 106. na ATP listi, posle tri sata i sedam minuta igre.Španac je u prvom setu odlučujući brejk napravio u 10. gemu. Prvi do brejka u drugom setu je stigao Litvanac, ali je Nadal u šestom i 10. gemu uspeo da oduzme servis protivniku i stigne do sigurnog vodjstva.Berankis je u prvom gemu trećeg seta napravio brejk, koji sečuvao do kraja seta i smanjio prednost rivala.Nadal je zahvaljujući brejku u drugom gemu četvrtog seta stigao do pobede i plasmana u narednu rundu.U trećem kolu, Nadal će igrati protiv Italijana Lorenca Sonega.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal u trećem kolu Vimbldona

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jun.2022

Četvrti teniser sveta Španac Rafael Nadal plasirao se večeras u treće kolo Vimbldona, pošto je pobedio Litvanca Rikardasa Berankisa sa 3:1 po setovima 6:4, 6:4, 4:6, 6:3.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Djoković pobedio Kecmanovića za osminu finala Vimbldona

Izvor: Beta, 01.Jul.2022, 18:22

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u osminu finala Vimbldona, pošto je u Londonu pobedio sunarodnika Miomira Kecmanovića sa 6:0, 6:3, 6:4.Treći igrač sveta je trijumf nad 30. igračem na ATP listi ostvario za sat i 52 minuta.Djoković u prvom setu pravi tri brejka, a rivalu nije prepustio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.