Nadal u polufinalu mastersa u Rimu

Izvor: Beta, 17.Maj.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal u polufinalu mastersa u Rimu

Branilac titule na mastersu u Rimu španski teniser Rafael Nadal plasirao se danas u polufinale tog turnira, pošto je pobedio 38. igrača sveta, sunarodnika Fernanda Verdaska posle dva seta, 6:4, 6:0. Drugi teniser sveta pobedio je posle sat i 38 minuta. Verdasko je poveo sa 2:0 i 3:1 u prvom setu, ali je Nadal uspeo da preokrene i povede u meču. On je zatim drugi set osvojio za 36 minuta, bez izgubljenog gema i plasirao se u polufinale.  Osmostruki šampion turnira će u polufinalu igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa, kome je Švajcarac Rodžer Federer bez borbe predao meč zbog povrede desne noge.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAJ ČOVEK NIJE SA OVE PLANETE: Nadal DEMOLIRAO Verdaska! U polufinalu sa talentovanim Grkom Cicipasom!

Izvor: Kurir, 17.Maj.2019

Branilac titule na mastersu u Rimu španski teniser Rafael Nadal plasirao se danas u polufinale tog turnira, pošto je pobedio 38. igrača sveta, sunarodnika Fernanda Verdaska posle dva seta, 6:4, 6:0.

Nastavak na Kurir...

Djoković posle velike borbe u polufinalu mastersa u Rimu

Izvor: Beta, 18.Maj.2019, 01:13

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se večeras u polufinale masters turnira u Rimu, pošto je u četvrtfinalu pobedio Argentinca Huana Martina del Potra u tri seta, 4:6, 7:6 (6) i 6:4.Djoković je do 16. pobede u 20. duelu s Del Potrom došao posle 180 minuta igre.U dugom meču u kom su obojica...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.