Nadal se prošetao do osmine finala

Izvor: B92, 27.Maj.2022, 17:56

Nadal se prošetao do osmine finala

Španski teniser Rafael Nadal bez ikakvih problema se plasirao u osminu finala Rolan Garosa.

Rafael Nadal je rezultatom 6:3, 6:2, 6:4 porazio holandskog tenisera Botika van de Zandšlupa u trećem kolu Rolan Garosa.

U prvom setu je bilo interesantno što smo videli dva brejka veoma brzo, po jedan na obe strane, a onda je Nadal napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ključni potez brejkom u šestom gemu za vođstvo 4:2.

Na krilima tog brejka je nekadašnji prvi igrač sveta uspeo da osvoji prvi set, a onda započeo drugi dosta rasterećeniji i takođe sa dva brejka stiče prednost od 4:1 i sa 6:2 dolazi do drugog seta i vođstva od 2-0.

Potom, u trećem je Nadal krenuo snažno i stigao do 4:1, pa umesto rutinske završnice gledamo brejk van de Zandšlupa, pa Holanđanin smanjuje na 4:3.

Bilo je malo problema, ali je španski teniser uspeo da sa 6:4 dobije treći set i sa 3-0 eliminiša van de Zandšlupa.

U narednom kolu igraće protiv Ože-Alijasima koji je savladao Filipa Krajinovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Alkaras razbio Kordu

Izvor: B92, 27.Maj.2022

Mladi španski teniser Karlos Alkaras plasirao se u osminu finala Rolan Garosa...Alkaras je ovogodišnja senzacija u svetu tenisa i sa 3-0 u setovima je bez većih problema nadigrao Amerikanca Sebastijana Kordu...Po setovima je bilo 6:4, 6:4, 6:2 za mladog Španca, a meč je trajao dva sata i šest minuta...Alkaras...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.