Nadal otkazao nastup u Kini, šansa za Novaka da se vrati na tron

Izvor: RTS, 19.Sep.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal otkazao nastup u Kini, šansa za Novaka da se vrati na tron

Prvi teniser sveta Rafael Nadal zbog povrede otkazao je nastup na turnirima u Pekingu i Šangaju i izgubiće 1.100 bodova, što znači da srpski teniser Novak Đoković ima šansu da ga smeni na vrhu već posle kineske turneje.
Trećeplasirani na ATP listi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novak Đoković trenutno ima 6.445 bodova, Rodžer Federer 6.900, a Nadal 7.660 kada mu se "skinu" bodovi, ali srpski as u Kini ništa ne brani i ukoliko osvoji oba turnira vratiće se na prvo mesto.

Nadal je prošle godine osvojio trofej u Pekingu, u Šangaju je igrao u finalu, ali sada je odlučio da nastavi oporavak od povrede, zbog koje je predao nedavno polufinale Ju-Es opena protiv Huana Martina del Potra.
"Žao mi je što neću biti u Kini, ali moram da oporavim koleno na pravi način. Odluku sam doneo u dogovoru sa medicinskim timom, kao što sam do sada radio", napisao je Nadal na Tviteru.
Turnir u Pekingu igra se od 1. do 7. oktobra, a Masters u Šangaju od 7. do 14. oktobra.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal doneo bolnu odluku, Novak vrlo blizu prvog mesta

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2018

Kako to obično biva, dok jednom ne smrkne, drugom ne svane....Najbolji španski teniser i trenutno prvoplasirani na ATP listi Rafael Nadal doneo je odluku da propusti turnire u Šangaju i Pekingu, zbog povrede koja ga je zadesila u Njujorku, tokom US Opena...Ovo praktično znači da će posle pomenutih...

Nastavak na Sportske.net...

Nadal ne igra u Kini, šansa za Đokovića da se vrati na tron

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2018

Prvi teniser sveta Rafael Nadal zbog povrede je otkazao nastup na turnirima u Pekingu i Šangaju i izgubiće 1.100 bodova, što znači da Novak Đoković ima šansu da ga smeni na vrhu već posle kineske turneje...Đoković, trećeplasirani na ATP listi, trenutno ima 6.445 bodova, Rodžer Federer 6.900,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.