Nadal objašnjavao Federeru kako da pobedi Kirjosa VIDEO

Izvor: B92, 21.Sep.2019, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal objašnjavao Federeru kako da pobedi Kirjosa VIDEO

Rafael Nadal upustio se u ulogu trenera svog velikog rivala Rodžera Federera.

Nadal je savetovao Federera tokom Lejver kupa i meča u kojem je Švajcarac igrao protiv Nika Kirjosa.

Rodžer je gubio od Kirjosa sa 1-0 u setovima i 5:4 u drugom, pa je od Nadalovog govora osvojio sva naredna tri gema do kraja seta, a nešto kasnije slavio pobedu u "super taj-brejku".

"Kada su poeni kraći od pet udaraca, ti dobijaš više od njega. Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je 8-5 za tebe, proverio sam... Znam da je teško jer ovaj momak baš dobro čita loptu", rekao je Nadal svom timskom kolegi.

Federer je pobedio Kirjosa i povisio prednost Tima Evrope nad Timom sveta na 5:3, pa sada sledi duel Nadala i Miloša Raonića.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠPANAC ZNA! Nadal govorio Federeru šta treba da radi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2019

Švajcarac savladao Kirjosa...Švajcarski teniser Rodžer Federer pobedio je Australijanca Nika Kirjosa sa 2-1 u setovima na Lejver kupu. Španski teniser Rafael Nadal je savetovao Federera tokom Lejver kupa i meča u kojem je Švajcarac igrao protiv Nika Kirjosa...Rodžer je gubio od Kirjosa sa 1-0...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.