Nadal kao maljem - Čekamo Novaka!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal kao maljem - Čekamo Novaka!

Prošetao se Rafael Nadal do finala prvog Grend slem turnira sezone. Na pretposlednjem koraku u borbi za trofej Španac preslišao Stefanosa Cicipasa.

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je sa 3:0 (6:2, 6:4, 6:0) počistio Stefanosa Cicipasa.

Prvi polufinalni meč na Australijan openu trajao je sat i 45 minuta i to je sve što bi ljubitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tenisa trebalo da znaju o duelu Rafaela Nadala i Stefanosa Cicipasa.

Grk je danas igrao protiv zida i ni u jednom trenutku nije imao nikakvu šansu. Španac je u prvom setu napravio dva brejka, lako stigao do vođstva i to je bio početak kraja za petnaestog tenisera sveta.

Do osmog gema drugog seta Cicipas se držao u životu, a potom je krenula strahovita serija Rafe Nadala koji je vezao devet dobijenih gemova i na kraju dobio treći set "sa nulom".

Nadal je tako, bez izgubljenog seta, stigao do svog 25. Grend slem finala u karijeri, petog na Australijan openu!

U borbi za osamnaestu Grend slem titulu Rafael Nadal igraće protiv boljeg iz duela Novaka Đokovića i Luke Puja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rafael Nadal prvi finalista AO

Izvor: Beta, 24.Jan.2019

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se danas u finale Otvorenog prvenstva Australije.Nadal je u polufinalu u Melburnu lako i ubedljivo pobedio Stefanosa Cicipasa iz Grčke sa 3:0 u setovima (6:2, 6:4, 6:0), za sat i 48 minuta igre.Protivnik u finalu biće mu pobednik sutrašnjeg duela izmedju prvog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.