Nada poslednja umire: Još traže Salu

Izvor: Mondo, 24.Jan.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada poslednja umire: Još traže Salu

Potraga za nestalim avionom u kojem je bio argentinski fudbaler Emilijano Sala nastavljena je treći dan na kanalu Lamanš.

Sve je manje nade da će avion koji je putovao iz Nanta u Kardif, a u kojem se nalazio fudbaler Emilijano Sala, biti pronađen, nakon što je u ponedeljak posle poletanja izgubio kontakt sa kontrolom letenja i nestao sa radara dok se nalazio iznad kanala Lamanš.

Uprkos celodnevnm potragama u utorak i sredu, tokom kojih nije pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << išta što bi ukazivalo na avion ili preživele, nadležni su odlučili jutros da nastave potragu.

Šef vazdušne spasilačke službe pretrage Lamanša Džon Ficdžerald izjavio je da i najspremnija osoba može da preživi samo nekoliko sati u vodi.

Pored Emilijana Sale, u avionu je bio i pilot Dejvid Ibotson.

Predstavnici spasilačkih službi su ranije naveli da je veoma mala šansa da pilot i putnik budu nađeni živi.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.