Nada poslednja umire!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada poslednja umire!

U Udruženju "Nikola Tesla" iz Linca većinom su se mladi okupili da podrže "orlove" na putu ka plasmanu među 16 najboljih. Slično je bilo u sedištu KUD Ostrog, Omladinskog udruženja Gornjak, kao i klubu Mlava takođe iz Linca, ali i u udruženjima "Knez Lazar" iz Gmundena, "Vuk Karadžić" iz Štajerske...

- Samo da ovako nastavimo - čulo se od momaka u prvim redovima, koji su pola sata pre početka došli u prostorije "Tesle" kako bi na velikom bimu zajedno bodrili "orlove". >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ipak, i pored odličnog početka videlo se da stvari ne idu u željenom pravcu:

- Neobjašnjivo smo stali, razigrali rivala. Stekao se utisak kao da smo se prepali kada smo dali gol umesto da nam to bude motiv da nastavimo još bolje. U drugom poluvremenu Švajcarci su imali igrača više, pošto im je očigledno arbitar Birh pomogao, pogotovo kad nije sudio prekršaj nad Mitrovićem. Nismo imali snage da sačuvamo makar remi, ali uveren sam da možemo dobro odigrati protiv Brazila - naglasio je Srđan.

Mnogi su se razočarali u igru našeg tima, međutim, realno gledano nema šta da se zameri Kolarovu i saigračima:

- Krenuli smo kako se samo poželeti može, sve je išlo na našu vodenicu. Postigli smo pogodak na vreme i umesto da nastavimo i istom ritmu i očigledno šokiranog protivnika dotučemo, neobjašnjivo smo pali. Na to se nadovezao sudija, koji je očigledno vidno bio naklonjen Švajcarcima. Nečuveno, za tako poznatog arbitra, međutim smatram da smo sami krivi. Teško je tražiti šansu za prolaz protiv Brazila, ali dok se igra sve je moguće. To su pokazali i rezultati nekih drugih utakmica na Mondijalu - analizirao je Milan Bubnjević, i sam svojevremeno fudbaler.

I članovi srpskog kluba "Nikola Tesla" iz Filaha, u pokrajini Koruška, organizovano su pratili dešavanja na utamici u Kalinjingradu. U centru grada Filaha su stigli s obeležjima naše države, pre svega sa zastavama. Ipak, sve je bilo uzalud.

- Malo je nedostajalo da makar dođemo do boda. Nismo imali sreće, ali ni pravde, jer sudija nije bio na nivou zadatka prilikom prekršaja nad Mitrovićem. Nadam se pored svega da možemo iznenaditi Brazil - kaže sekretar kluba Bojan Glišić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.