Nacional otkazao, Palasio na probi

Izvor: B92, 17.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nacional otkazao, Palasio na probi



Fudbaleri Crvene zvezde nisu imali drugu proveru na pripremama u Austriji. Rumunski tim Nacional otkazao je prijateljski meč koji je trebao da se odigra u uorak uveče, a pokušaji da se u ekspresnom roku pronađe novi rival nisu bili uspešni. Trener Boško Đurovski iskoristio je popodne kako bi održao trening sa ekipom koja je trabalo da se suprotstavi Nacionalu. Bila je to prilika i da prvi trening sa ostatkom ekipe odrade pojačanja Barkos i Salas, kao i Sekundo Kastiljo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji se u utorak priključio timu.

Igralo se prvo na 4, zatim na 2 gola. Barkos i Salas aktivno su učestovali u radu ekipe. Značajnu pomoć šef stručnog štaba Boško Đurovski imao je u Nemanji Filipoviću, koji je prevodio i objašnjavao novopridošlim igračima koji su njihovi zadaci i obaveze.

Sa ekipom je u utorak prvi put trenirao i reprezentativac Hondurasa Palasio. 22-godišnji fudbaler stigao je sinoć u Zvezdinu bazu u Austriji i nalaziće se nekoliko dana na probi. Igra na poziciji desnog beka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.