Na šta se kladio špic Liverpula?

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2018, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na šta se kladio špic Liverpula?

Iskusni napadač pod istragom zbog sumnje da je uplatio 10 000 funti.

Engleski napadač Danijel Staridž vratio se ove sezone u planove menadžera Liverpula Jirgena Klopa, ali mu je "povratničku epizodu" pokvarila zvanična istraga Fudbalske asocijacije Engleske zbog optužbi da se kladio.

Prošle nedelje je objavljeno da je Staridž "pod lupom" zbog kršenja pravila koja izričito zabranjuju klađenje ili odavanje poverljivih informacija o timu ili u klubu u tu svrhu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Britanski "Skaj sports" je objavio da je napadač kluba sa Enfilda pod istragom zato što je jedan član njegove porodice u januaru uplatio 10.000 funti na to da će Staridž preći u Inter.

Taj transfer je zaista bio najavljen, ali je Staridž ipak završio na pozajmici u Vest Bromu, sa koje se vratio prošlog leta.

Liverpul se ovim povodom oglasio prošle nedelje i saopštio da je "Danijel pružio punu saradnju nadležnima kroz ovaj proces". Klub je, takođe, izrazio uverenje da će ta saradnja postojati i dalje.

- Danijel je izričito tvrdio da se nikad nije kladio na fudbal - objavio je Liverpul.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.