Na pomolu zimska transfer bomba!

Izvor: Mondo, 23.Jan.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na pomolu zimska "transfer bomba"!

Jedan od najtalentovanijih fudbalera današnjice izabrao Barselonu.

Foto: Guliver/Getty images/Dean Mouhtaropoulos

Mladi vezista Ajaksa, Frenki de Jong (21), izabrao je Barselonu pre Pari Sen Žermena, Mančester sitija i Bajern Minhena, tvrdi njegov menadžer Ali Dursun, a prenosi holandski "Telegraf".

Dursun se navodno zahvalio Parižanima i "građanima" na interesovanju, ranije i bavarskom gigantu, uz poruku da je mladi fudbaler izrazio želju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << karijeru nastavi na Nou Kampu.

Isti izvor navodi da će Barselona za transfer de Jonga platiti čak 90.000.000 evra klubu iz Amesterdama, što je za 15 miliona više nego ponuda PSŽ-a,

Boateng u Barseloni!

Predsednik Barselone Đozep Marija Bertomeu i sportski direktor Erik Abidal sastali su se sa De Jongom prošle nedelje i utanačili sve detalje oko ugovora.

De Jong već ima pet nastupa za reprezentaciju Holandije, s obzirom na to da je tek sezonu i po standardan prvotimac Ajaksa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.