Na mini-pripremama i zaboravljeni kapiten Partizana!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na mini-pripremama i "zaboravljeni" kapiten Partizana!

Savo Milošević odlučio da povede i iskusnog defanzivca.

Partizan danas putuje na mini-pripreme u etno selo Stanišići koje će trajati četiri dana.

Tamo će se naći fudbaleri koji nemaju reprezentativnih obaveza tokom pauze, a svoje mesto u timu će pronaći i Miroslav Vulićević, piše Sportski žurnal.

Iskusni desni bek nije licenciran za ovu sezonu odlukom Sava Miloševića, pa je tako preskočio letnje pripreme i sve vreme trenirao odvojeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od ostatka ekipe.

Teško je očekivati da će se 34-godišnjak ponovo naći u crno-belom dresu na nekoj takmičarskoj utakmici Partizana pošto mu ugovor ističe 31. decembra ove godine.

Vulićević je u Humsku stigao iz Vojvodine 2014. godine i za to vreme odigrao nešto više od 100 utakmica, a svojevremeno je bio i kapiten ekipe.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SAVO ODVEO EKIPU NA MINI PRIPREME: Crno -beli od četvrtka u etno selu Stanišići!

Izvor: Kurir, 10.Okt.2019

Igrači Partizana danas su krenuli na mini pripreme u etno selo Stanišići u blizini Bijeljine, gde će imati po dva treninga dnevno.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.