Na jugu Španije višak, reprezentativac Srbije uskoro slobodan?

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2020, 17:22

Na jugu Španije višak, reprezentativac Srbije uskoro slobodan?

Traži se model prekida saradnje.

Reprezentativac Srbije Aleksa Avramović uskoro bi mogao da promeni klub.

Španski dnevnik Sur objavio je informaciju da su predstavnici Unikahe obavili razgovore sa Avramovićevim agentom kako bi se dogovorili oko modela prekida saradnje, prenosi Žurnal.

Srbin je po dolasku potpisao trogodišnji ugovor, ali nakon pozajmice u Estudijantesu čini se da Unikaha ne računa na njega.

Trener španske ekipe Luis Kazimiro >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne vidi Avramovića u svojim planovima, a kako on po sezoni inkasira 530.000 evra, Španci žele da ga se oslobode.

Estudijantus jeste zainteresovan da ga zadrži u svojim redovima, ali problem predstavlja njegova plata.

Do prekida Endesa lige, Avramović je u dresu Estudijantesa ostvario učinak od 9,3 poena, 2,3 skoka i 1 aistenciju po meču.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.