Na EP u Beogradu atletičari iz osam država

Izvor: Glas javnosti, 18.Jun.2010, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na EP u Beogradu atletičari iz osam država

BEOGRAD - Na Evropskom ekipnom prvenstvu Druge lige učestvovaće oko 500 atletičara iz osam država, a najveća zvezda takmičenja biće višestruka svetska šampionka u skoku u vis Blanka Vlašić, najavili su organizatori. U Beogradu će se takmičiti atletičari iz Austrije, Hrvatske, Izraela, Letonije, Moldavije, Slovačke, Švajcarske i Srbije.

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović kaže da se nada da će posle organizacije Evropskog ekipnog prvenstva Druge lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u Beogradu takmičari dobiti potrebnu atletsku dvoranu.

- Nadam se da ćemo posle ovog takmičenja biti u prilici da dobijemo podršku da srpski atletičari dobiju više nego potrebnu atletsku dvoranu - rekao je Jevrosimović na konferenciji za novinare, uoči predstojećeg takmičenja.

On je dodao da je optimista i da veruje da će Beograd zahvaljujući novoj atletskoj dvorani dobiti organizaciju Evropskog prvenstva 2015. godine.

- Želim svim takmičarima mnogo uspeha tokom prvenstva, a našoj reprezentaciji što više bodova kako bi osigurala put u Prvu ligu Evrope - rekao je Jevrosimović. Evropsko ekipno prvenstvo održaće se 19. i 20. juna na stadionu Crvene zvezde.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.