Na Beogradskom maratonu trči 20.000 ljudi

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2015, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Beogradskom maratonu trči 20.000 ljudi

"Ovo je najbolja promocija naše zemlje, glavnog grada i sporta uopšte", poručio gradonačelnik Siniša Mali uoči početka trke

Tradicionalni 28. Beogradski maraton održaće se danas i trka će prema najavama organizatora biti najmasovnija do sada. Za Beogradski maraton prijavilo se preko 20.000 učesnika za Trku zadovoljstva i preko 4.500 maratonaca i polumaratonaca iz 56 zemalja sveta.

Ovogodišnji Beogradski maraton biće okvir održavanja i prvenstva Srbije za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << muškarce i žene, kao i štafetnog polumaratona za učenike srednjih škola, studente i korporacije.

Promoter Beogradskog maratona biće svetska rekorderka u skoku u dalj i višestruka olimpijska osvajačica medalja Galina Čistjakova iz Ukrajine. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da će tradicionalnu manifestaciju putem sajta uživo moći da prati ceo svet.

"Maraton je najbolja promocija naše zemlje, glavnog grada i sporta uopšte", rekao je Mali i pozvao Beograđane da u što većem broju izađu na ulice prestonice i pokažu da je Srbija sportska nacija.

Beogradski maraton startuje u 10 časova ispred Crkve Svetog Marka.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAJMASOVNIJI DO SAD Startuje 28. Beogradski maraton

Izvor: Blic, 18.Apr.2015

Tradicionalni 28. Beogradski maraton biće održan danas i trka će prema najavama organizatora biti najmasovnija do sada. Za Beogradski maraton prijavilo se više od 20.000 učesnika za Trku zadovoljstva i više od 4.500 maratonaca i polumaratonaca iz 56 zemalja sveta...Ovogodišnji Beogradski maraton...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.