Na Baskiju bez trojice standardnih

Izvor: B92, 13.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Baskiju bez trojice standardnih



Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Havijer Klemente objavio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Baskijom, na kome se nalazi jedan debitant, ali nema trojice standardnih igrača. Utakmica sa selekcijom španske regije Baskije igra se 27. decembra u Bilbau, a Klemente neće na put voditi Dejana Stankovića, Mladena Krstajića i Nemanju Vidića.

Selektor je odlučio da pruži Stankoviću i Krstajiću priliku da se odmore, jer su već igrali mnogo utakmica ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone. Klemente nije zvao Vidića jer 27. decembar nije dan FIFA za utakmice, tako da klub nije dužan da pusti igrača. Osim toga, Englezi ne prave božićnu i novogodišnju pauzu, tako da će defanzivac nastaviti da igra za klub i u to vreme.

Debitant u Srbiji je golman Vlada Amravov, čuvar mreže italijanskog Treviza. Reprezentacija će se okupiti 26. decembra ujutru i odmah će čarter

letom otputovati u Španiju, gde će imati jedan trening. Utakmica počinje u 20.30 dan kasnije. Reprezentacije Baskije i Jugoslavije igrale su već 1997, i tada je tim španske pokrajine pobedio sa 3:1.

Golmani: Vladimir Stojković i Vlada Avramov

Odbrana: Marjan Marković, Milan Stepanov, Branislav Ivanović, Duško Tošić, Aleksandar Luković

Sredina terena: Igor Duljaj, Nenad Kovačević, Ivan Ergić, Aleksandar Trišović, Miloš Krasić, Boško Janković, Ognjen Koroman

Napad: Marko Pantelić, Nikola Žigić, Danko Lazović, Danijel Ljuboja

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.