NUTRICIONISTA PREPORUČIO HAVERCU: Pij koka kolu pre svake utakmice

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 12:14

NUTRICIONISTA PREPORUČIO HAVERCU: Pij koka kolu pre svake utakmice

Navika je čudo.

Fudbaler Čelsija Kai Haverc otkrio je da pre svake utakmice ima nezdravu naviku da jede gumene bombone i pije koka kolu.

- Prošlog leta sam potpuno promenio ishranu i pratio uputstva nutricioniste. Želeo sam da postanem malo profesionalniji i sve što ide uz to. Pola godine sam tako živeo, imali smo kuvara u Londonu koji nam je svaki dan spremao obroke. I, moram da kažem, uopšte se nisam osećao dobro, to je na mene imalo suprotan efekat - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Nemac.

 Ipak, nutricionista je rekao da potpuno prestane sa time.

- Poslušao sam ga i imalo je suprotni efekat na mene. Onda je došao nutricionista u Čelsiju, koji je imao drugačije mišljenje i rekao je: "Kai, tebi su potrebni fanta, koka-kola, pij jednom dnevno". Na poluvremenu jedem gumene ili neke druge bombone, nešto tog tipa. Posle toga sam opet bio pun energije - istakao je Haverc, kojem je valjda telo naviklo na to i sada ne može da promeni ništa.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.