NUDI SE ZVEZDI! Miljenik Delija hvali trenera crveno-belih: Bahar je najbolji, voleo bih da radim sa njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 10:32

NUDI SE ZVEZDI! Miljenik Delija hvali trenera crveno-belih: Bahar je najbolji, voleo bih da radim sa njim

Dva puta već igrao za srpskog šampiona.

Bivši defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek nada se da će i treći put u karijeri obući dres crveno-belih, pošto je interesovanje za saradnju obostrano.

Nije tajna da novi trener Zvezde Barak bahar namerava da dovede Australijanca, ujedno i fudbalr želi da se vrati u Ljutice Bogdana.

Jedina prepreka leži u tome da se tim sa Marakane dogovori sa njegovim sadašnjim klubom Kolumbus Kruom, sa kojim ima potpisan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor do 31. decembra, uz opciju produžetka saradnje na još dve godine.

O Baharu ima samo reči hvale, toliko da ga smatra najboljim trenerom izvan "liga petica".

- Mislim da je Bahar jedan od najboljih trenera van 'lige petice'. Ima kvalitet i ubeđen sam da u budućnosti može da pronađe posao u najkvalitetnijim prvenstvima u Evropi. Dokazao je to godinama unazad radom u Izarelu, a sigurno će potvrditi i u Zvezdi. Nas dvojica se čujemo već godinu dana. Otkriću vam, trebalo je da pređem kod njega u Makabi iz Haife prošle sezone. Voleo bih svakako da radim sa njim - rekao je Degenek za "Kurir".

Degenek se potom osvrnuo i na svoja prethodna dva boravka u Zvezdi.

- Prvi put sam otišao iz kluba da bi Zvezda prihodovala ozbiljan novac. Nije mi se išlo u Al Hilal, ali je to bilo najbolje za Zvezdu. Bilo je to na pola sezone, kada smo prvi put igrali Ligu šampiona. Drugi put sam otišao jer sam mislio da je vreme za promenu. Nisam se nalazio kod tadašnjeg šefa Dejana Stankovića, nisam bio u njegovoj viziji. Nisam hteo da budem u klubu u kojem sam ostavljao srce na terenu, a da me šef stručnog štaba ne poštuje kao čoveka - dodao je Degenek, koji je bio jedan od miljenika Delija dok je igrao u srpskom šampionu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.