NOVO POJAČANJE U SITIJU: Građani plaćaju preko 50 miliona za vezistu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2022, 09:36

NOVO POJAČANJE U SITIJU: Građani plaćaju preko 50 miliona za vezistu

Gvardiola imao jaku konkurenciju za njegov poptis.

Vezista Lidsa i engleske reprezentacije Kalvin Filips preći će u Manćester siti za sumu od 52,5 miliona evra, preneo je danas britanski Atletik pod vinjetom "ekskluzivno".

Građani će Lidsu platiti 49 miliona evra fiksno, a ostatak će doći kroz bonuse vezane za nastupe i uspehe veznog fudbalera. Za Engleza su bili zainteresovani Aston Vila, Arsenal, Njukasl i Mančester junajted.

Kalvin Phillips has >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << already reached an agreement with Manchester City on personal terms - as he turned down other clubs to work under Pep. Here we go. 🚨🔵🤝 #MCFC

Man City will pay £42m, overall deal close to £50m with add-ons.

Leeds have accepted, as @David_Ornstein reported. pic.twitter.com/46a4NNq8P7

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 24, 2022

Filips je čitavu profesionalnu karijeru proveo u Lidsu u kom je prošao i omladinsku školu kao lokalni momak. Za reprezentaciju Engleske odigrao je 23 utakmice i nije uspeo da se upiše u strelce.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.