NOVO POJAČANJE NA BANOVOM BRDU: Filipović potpisao za Čukarički

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 16:43

NOVO POJAČANJE NA BANOVOM BRDU: Filipović potpisao za Čukarički

Zameniće na golu Zorana Popovića.

Dosadašnji golman TSC iz Bačke Topole Nenad Filipović potpisao je ugovor sa Čukaričkim, saopštio je danas beogradski fudbalski klub. Filipoviću je istekao ugovor sa TSC-om. On će u ekipi Čukaričkog da zameni Zorana Popovića koji je napustio beogradski klub.

 - Proveo sam pet prelepih godina u TSC-u. Došao sam iz kluba koji je iz godine u godinu napredovao i rastao. Kada sam tamo stigao, bili smo u Prvoj ligi Srbije, klub >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sa klupe vodio pokojni Zoltan Sabo. TSC je i sada na njegovim temeljima, evo ekipa je stigla i do drugog mesta na tabeli i boriće se za plasman u Ligu šampiona - rekao je Filipović za sajt Čukaričkog.

Čukarički i TSC su se borili prošle sezone za drugo mesto na tabeli Superlige Srbije, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. TSC je na kraju osvojio drugo mesto, dok je Čukarički zauzeo treće. Beogradski klub će naredne sezone igrati u plej-ofu za Ligu Evropa.

 - Od prve sezone kad je TSC ušao u Super ligu, najveći konkurent na svim poljima je bio Čukarički, to je bio klub na čiju smo se organizaciju, rezultate i sistem funkcionisanja ugledali. U poslednjoj godini posebno nas je Čukarički terao da budemo još bolji, dizali su nas i na kraju smo bili bodovno poravnati, ali bolji zbog skora u preliminarnom delu sezone. Čak i kad su Partizan i Vojvodina bodovno zaostajali, Čukarički nas je terao da budemo maksimalni do kraja - istakao je Filipović. - Došao sam u vrhunski i stabilan klub, koji je svake godine u vrhu srskog fudbala. Radi se temeljno, a mnogo mi znači da sam odmah prihvaćen na sjajan način. U Čukaričkom vlada porodična atmosfera i to mi izuzetno prija. Nadam se da ćemo u plej-ofu za Ligu Evropa dobiti ekipu našeg ranga i da ćemo moći da se borimo za ulazak u grupnu fazu. Ako i ne uspemo, tu je Liga konferencija.

Pogledajte kako izgleda Jasmina Aleksandrov, bivša košarkašica i supruga Nemanje Aleksandrova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.