Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2017, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO POGLAVLJE DANAŠNJEG SKANDALA: Barselonina utakmica nameštena! (VIDEO)

Fudbaler Eldensea Čeik Sad je u razgovoru za španski radio „RAC1“ otkrio šta se dešavalo na poluvremenu utakmice između njegove ekipe i Barselone B, koju su Katalonci dobili 12:0, a o čemu smo već danas pisali.
– Četiri igrača su učestvovala u nameštanju. Ne zanima me šta će se desiti, kad budem mogao otkriću i ko su oni, rekao je Sad, da bi potom ispričao šta se dešavalo pre početka meča, te optužio i trenera:
– Pola sata pred početak utakmice trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je da počnem, ali su me iznenada sklonisi iz startne postave. Rekli su saigraču da je meč namešten i da, ako želi da igra, ne sme da postigne golove. Mene nisu pitali, znali su šta bih odgovorio. I trener je znao, siguran sam, kao i neki igrači, istakao je napadač iz Mauritanije.
Kada ga je trener pozvao u igru, odbio je:
– Rekao sam mu da ne želim da igram. Takođe sam i saigračima rekao da ne bi trebalo da ulaze u igru, ako ne žele da im ime bude ukaljano. 
Iako su mnogi na prvu loptu Barselonu optužili za nameštanje, Sad je to odbio:
– Oni nisu umešani. Radili su šta je trebalo da rade – davali su golove. Da sam bio na njihovom mesut, isto bih uradio.
David Agilar, jedan od glavnih ljudi u Eldenseu, rekao je istoj stanici ranije danas da je slučaj prijavljen policiji, i da će istraga pokazati da li je bilo kriminalnih radnji.
(Youtube/FC Barcelona)
 
 
The post NOVO POGLAVLJE DANAŠNJEG SKANDALA: Barselonina utakmica nameštena! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.