NOVO ODLAGANJE I NOVA PROMENA: Poznata sudbina Rolan Garosa, šte će reći Nole i Rafa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 15:22

NOVO ODLAGANJE I NOVA PROMENA: Poznata sudbina Rolan Garosa, šte će reći Nole i Rafa (FOTO)

Tenis u velikim problemima.

Predsednik Teniskog saveza Francuske Bernar Gudičeli rekao je da postoji mogućnost da se Rolan Garos održi bez publike. Rolan Garos trebalo je da se održi od 24. maja do 7. juna, ali je zbog pandemije virusa korona pomeren za termin od 20. septembra do 4. oktobra.

- Održavanje Rolan Garosa bez navijača omogućilo bi delu ekonomije da se i dalje okreće, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što su televizijska prava i partnerstva. To se ne sme zanemariti - rekao je Gudičeli francuskim medijima.

French Open may be held without fans in 2020: The French Open tennis tournament at Roland Garros could be held without fans later this year, the president of the French Tennis Federation said on Sunday. https://t.co/J9FW6J0976 pic.twitter.com/g28kdPogA8

— JPDAILYSPORTS (@JCPGATA) May 10, 2020

On je dodao da je vidljivost turnira slaba kada se organizuje bez publike, ali da organizatori "ne isključuju tu mogućnost".

To bi omogućilo da početak turnira može da se pomeri na 27. septembar.

Teniski savez Francuske počeo je da vraća novac za ulaznice koje su navijači kupili za Rolan Garos. Nova prodaja organizovaće se kada bude poznato da li će se taj grend slem turnir održati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.