Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2016, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO ODAVANJE PRIZNANJA: Ranko Žeravica dobija bistu ispred Hale sportova

Posle objave da će Rajko Mitić dobiti spomenik ispred stadiona Crvene zvezde, još jedna legenda našeg sporta dobiće priznanje za svoj rad.

Jedan od tvoraca košarke na ovim prostorima, koji je prošle godine preminuo, u utorak će dobiti veliko priznanje time što će čuvena Hala sportova na Novom Beogradu biti nazvana njegovim imenom.
Dan kasnije, ispred dvorane će biti otkrivena bista Ranka Žeravice, a toj maloj ceremoniji prisustvovaće svi značajniji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ljudi koji su na neki način bili deo njegovog košarkaškog života.
Otkrivanje biste, kojom će biti odato veliko priznanje za Žeravicin rad i razvoj igre pod obručima, biće održano u sredu u 12 sati.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Hala sportova od srede postaje "Ranko Žeravica"

Izvor: B92, 09.Feb.2016, 11:48

Spomen ploča sa likom legendarnog trenera Ranka Žeravice biće postavljena na Hali sportova na Novom Beogradu...Hala sportova ubuduće će nositi ime jednog od tvoraca srpske košarke, koji je preminuo u oktobru prošle godine...Inicijativa Košarkaškog saveza Srbije prošla je proceduru opštine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.