Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2016, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO LICE ‘NA KROVU’: Jedan od najvećih talenata pojačao redove ‘Zmajeva’

Uprava FK Voždovac uveliko razmišlja o budućnosti kluba. Pripreme još uvek nisu krenule, a redovi prvog tima ekipe sa Dušanovca sve su jači.

Nakon odlične sezone u omladincima Zmajeva, mladi Radovan Avram, igrač koji spada u redove najtalentovanijih mladih igrača na Svetu po izboru NIKE MOST WANTED, potpisao je stipendijski ugovor na 3 godine i biće na raspolaganju šefu stručnog štaba Iliji Stolici već prvog dana priprema.
Omladinska škola FK Voždovac je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tokom ove sezone pokazala da pravi odlične rezultate, Jovan Damjanović, direktor omladinske škole Voždovca nije krio oduševljenje.
– Klub ozbiljno računa na igrače iz sopstvenog pogona. Dokaz toj tvrdnji je i potpisivanje ugovora i promocija prvog pojačanja u redovima najjače selekcije. Fokusiramo se ka svojim igračima i radu u omladinskoj školi, a nastavićemo da stvaramo još više igrača za prvi tim i da postižemo još bolje rezultate –  istakao je Damjanović.
Sjajna sezona je iza Radovana Avrama, odlične partije u dresu omladinaca Voždovca, potvrda vrednosti na NIKE MOST WANTED turniru, izbor za najboljeg igrača u Srbiji i ulazak među deset najboljih na svetuod 40 igrača iz 25 zemalja, utabali su stazu mladoj nadi Zmajeva.
– Iza mene je sezona za nezaborav. Ovo gledam kao novi korak i dobio sam samo motiv više da još jače radim i da se dokažem. Jedva čekam da krenu pripreme, jer želim da opravdam očekivanja stručnog štaba i da se izborim za svoje mesto u prvom timu – istakao je Avram.
Radovan Avram je rođen 16.07.1998 i igra na poziciji ofanzivnog veznog.
Početak priprema je zakazan za 09.01.2017. godine.
The post NOVO LICE ‘NA KROVU’: Jedan od najvećih talenata pojačao redove ‘Zmajeva’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.