NOVICA OTVORIO DUŠU ŠPANCIMA: Ne znam gde bi bila granica da se nisam povredio

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 09:42

NOVICA OTVORIO DUŠU ŠPANCIMA: Ne znam gde bi bila granica da se nisam povredio

Sjajni košarkaš se prošlog četvrtka oprostio od aktivnog igranja.

Doskorašnji kapiten KK Partizan Novica Veličković izjavio je za Radio Marku da su ga povrede sprečile da ima još uspešniju karijeru.

- Četiri ili pet godina sam imao brutalan niz. Igrao sam za Partizan, ušli smo u Top 8 Evrolige i mogao sam da potpišem ugovor sa nekim od najvećih klubova. Sve što se dešavalo bilo je dobro. Da nije bilo povreda mogao sam da uradim sjajne stvari i to me muči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer ne znam šta je bila moja granica. U poslednjoj sezoni u Realu, Pablo Laso mi je mnogo pomogao. Imali smo sjajan odnos. Nisam mogao da treniram zbog kolena, ali me on čekao do kraja i zaigrao sam u plej-ofu nacionalnog šampionata – prisetio se Veličković.

Bivši repezentativac Srbije igrao je za “kraljevski klub” od 2009. do 2012. godine, ali je zbog teške povrede kolena prekinuo uzlet. Zatim je igrao za Bamberg, Megu i Trabzon, da bi se vratio u Partizan 2016. godine gde je i završio karijeru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.