NOVI ULTIMATUM ZA SRBINA: Mihajlović leti sa klupe ako Milan izgubi od Juventusa

Izvor: Kurir, 09.Nov.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ULTIMATUM ZA SRBINA: Mihajlović leti sa klupe ako Milan izgubi od Juventusa

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović mogao bi da dobije otkaz ako njegov tim u narednom kolu izgubi od Juventusa.

Milan je pre dana igrao na svom terenu sa Atalantom bez golova u 12. kolu Serije A, a Mihajlović je isključen u finišu meča.

"Rosoneri" su tako prekinuli niz od tri uzastopne pobede, a Milan se nalazi na šestom mestu na tabeli sa šest bodova manje od prvoplasiranih Fiorentine i Intera.

Italijanski mediji navode da je pozicija trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Milana opet uzdrmana i to posle loše igre protiv Atalante. Prvi čovek Milana Silivo Berluskoni bio je veoma ljut posle utakmice.

"Da li me vi zezate, o kakvoj igri me pitate?", odbrusio je prvi čovek Milana na novinarsko pitanje da prokomentariše igru protiv Atalante.

Mediji navode da bi Mihajlović mogao da ostane bez posla ako Milan ne pobedi u narednoj utakmici. A "rosonere" čeka veoma težak posao, jer gostuju aktuelnom šampionu Juventusu, koji, takođe, ima krizu rezultata.

Mihajlović je pre nekoliko nedelja bio pred otkazom, ali je klub ostvario tri vezane pobede.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.