NOVI SRBIN U AMSTERDAMU: Štoper potpisao za Ajaks (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2021, 13:37

NOVI SRBIN U AMSTERDAMU: Štoper potpisao za Ajaks (FOTO)

Novi produkt čuvenog Tokumsta.

Ajaks je potpisao profesionalni ugovor sa Matejom Milovanovićem, sedamnaestogodišnjim štoperom.

Mateja je srpskog porekla, a rođen je u u holandskom Vlardingenu.

Pakleni raspored Mančester Junajteda (mnogi predviđaju da ga Solskjer neće „preživeti“) kreće danas u 16.00 kada Đavoli gostuju Lesteru. Kvota na dvojku je 2,20, na iks 3,50, na keca takođe 3,50, a na 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Lester - Mančester Junajted.

U Ajaksovoj akademiji je od leta 2018. nakon što je stigao iz roterdamske Sparte, a igra za reprezentaciju Srbije i nedavno je debitovao u selekciji do 19 godina .

- Ovo sam čekao već neko vreme i to je za mene lepa nagrada, kazao je Milovanović prilikom potpisa trogodišnjeg ugovora sa Kopljanicima.

Na sajtu šampiona Holandije ističu da će Milovanović fudbalski razvoj ove sezone nastaviti sa svojim vršnjacima, u selekciji do 18 godina.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka MMA fajterka Pejdž Vanzant.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.