NOVI SKANDAL - Tuča fudbalera Borca i Novog Pazara, privedena petorica?!

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2017, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SKANDAL - Tuča fudbalera Borca i Novog Pazara, privedena petorica?!

Posle meča 35. kola Super lige Srbije izmedju Novog Pazara i Borca došlo je do opšte tuče fudbalera dva tima u tunelu, kojoj su se priključili i pojedini sportski radnici, saznaje radio Sto plus.

Kako nezvanično saznajemo, policija je zbog učestvovanja u tuči na saslušanje privela pet osoba, medju kojima su tri fudbalera Borca, kao i pomoćni trener domaćina Saudin Huseinović i predsednik Sportskog saveza Novog Pazara Emir Mehmedović.

Od njih će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uzete izjave, a tužilac će na osnovu njih, ali i pregleda video snimaka odlučiti da li će i protiv koga biti podnete krivične prijave.

Sukob se dogodio prilikom izlaska sa terena pošto su fudbaleri Borca degažirali nekoliko lopti, koje su domaći navijači ubacili na teren, preko zapadne tribine Gradskog stadiona, zbog čega su domaći igrači i treneri burno reagovali.

Gužva i tuča se desila u tunelu, a policija je brzo reagovala i razdvojila sukobljene strane.

Zbog toga, trener gostiju Milorad Kosanović nije želeo da dodje na konferenciju za novinare, već je posle više od pola sata pred novinare poslao pomoćnika Živorada Jelića.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča fudbalera Borca i Novog Pazara, privedena petorica

Izvor: Beta, 13.Maj.2017

Posle meča 35. kola Super lige Srbije izmedju Novog Pazara i Borca došlo je do opšte tuče fudbalera dva tima u tunelu, kojoj su se priključili i pojedini sportski radnici, saznaje radio Sto plus.Kako se nezvanično saznaje, policija je zbog učestvovanja u tuči na saslušanje privela pet osoba,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.