NOVI REKORD ZA CRVENO BELE: Zvezda protiv Kairata zabeležila najubedljiviju pobedu od svih timova u ovogodišnjim kvalifikacijama!

Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2021, 14:46

NOVI REKORD ZA CRVENO BELE: Zvezda protiv Kairata zabeležila najubedljiviju pobedu od svih timova u ovogodišnjim kvalifikacijama!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona ekipu Kairata na domaćem terenu izuzetno ubedljivim rezultatom 5:0 i ostvarili najubedljiviju pobedu od svih timova u dosadašnjem delu evropskih kvalifikacija. Nastavili su fudbaleri Zvezde tamo gde su stali u prošlogodišnjoj evropskoj sezoni. Posle ostvarenog odličnog rezultata i plasmana u šesnaestinu […]
The post NOVI REKORD ZA CRVENO BELE: Zvezda protiv Kairata zabeležila najubedljiviju pobedu od svih timova u ovogodišnjim kvalifikacijama! appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ZVEZDA DOMINIRA: Crveno-beli na krovu Evrope!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021

Podatak za ponos...Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona ekipu Kairata na domaćem terenu izuzetno ubedljivim rezultatom 5:0 i ostvarili najubedljiviju pobedu od svih timova u dosadašnjem delu evropskih kvalifikacija...Čukarički je u Beogradu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.