NOVI PROBLEMI ZA PALAS: Najbolji igrač ima koronavirus (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 20:13

NOVI PROBLEMI ZA PALAS: Najbolji igrač ima koronavirus (FOTO)

Kovid-19 pravi sve veće probleme.

Najbolji igrač Kristal Palasa, Vilfrid Zaha, nije u sastavu svoje ekipe u susretu sa Barnlijem zbog toga što je neposredno pre početka utakmice utvrđeno da ima virus korona.

Večiti derbi večeras od 21.00 u ABA ligi - posle dve  velike pobede u Evrokupu (Uniks i Huventud), Partizan čeka Zvezdu, a s obzirom na mnogo boilji start sezone, crveno-beli su veliki favoriti. Tako je kvota na pobedu Partizana čak 3,50, a na Zvezdu 1,35. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

- On je pozitivan na virus korona i u samoizolaciji je. Čeka rezultate sledećeg testa. Ne oseća da je bolestan, međutim test je dokazao da je pozitivan i sada on prati procedure - rekao je menadžer Palasa Roj Hodžson.

Reprezentativac Obale Slonovače je za Kristal Palas dao pet golova na osam mečeva u Premijer ligi, a za novembarske utakmice svoje reprezentacije nije bio pozvan. Obala Slonovače je igrala sa Madagaskarom u kvalifikacijama za afrički Kup nacija.

Roy Hodgson has selected Michy Batshuayi for tonight's clash at Burnley, replacing Wilfried Zaha who is omitted from the travelling squad as he is self-isolating.#CPFC | #BURCRY pic.twitter.com/nvWaxC7XJn

— Crystal Palace F.C. (@CPFC) November 23, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.