NOVI PORAZ MEKGREGORA: Konor fizički napao Čendlera, pale prozivke i teške reči (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 12:10

NOVI PORAZ MEKGREGORA: Konor fizički napao Čendlera, pale prozivke i teške reči (VIDEO)

Veoma burno.

Noćas se održala i šesta epizoda 31. sezone "The Ultimate Fightera"‘, a prema očekivanjima mnogih, čuveni Konor Mekgregor je ponovno izgubio.

Prošli put je zbog frustracije uleteo u kavez i govorio da umesto dve meč traje tri runde, no noćas je fizički napao Čendlera.

Ispred tima Mekgregor je nastupio Li Hamond (5-0), dok je Čendlera i njegov tim je predstavljao Kurt Holobah (19-7), koji je i slavio u drugoj rundi.

Između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rundi je Konor urlao na Hamonda da povuče gard ukoliko treba, samo da rivala sruši na pod. Li je u drugoj rundi pogodio dobar direkt i koleno, a Kurt je uhvatio to koleno na što je Hamond odgovorio "giljotinom".

Počeo je Holobah graditi polugu na nozi, ali je zamenio poziciju i uzeo je vrat Hamondu, prešao u "mount", nakon čega je Li tapkao. Mekgregor je od šoka kleknuo na pod, koji je pre toga fizički napao Čendlera.

- Možda da si se pojavio za njih kad si trebao, možda bi oni nešto pokazali ovde - rekao mu je Chandler.

McGregor mu je odgovorio: - Pokazaću je tebi, slomiću ti nos, budalo. Ti mali krpelju".

A post shared by UFC (@ufc)

Irac ima razloga biti ljut na sebe jer mu je kao treneru ovo bio šesti poraz na ovosezonskom ‘"TUF-u".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.