NOVI PAZAR: Moraćemo drugačije, grešili smo

Izvor: Mondo, 24.Feb.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PAZAR: Moraćemo drugačije, grešili smo

FK Novi Pazar potvrdio da su huligani pretili pištoljem igraču Žarku Udovičiću i prihvatio svoj deo odgovornosti za taj incident.

Foto: MN Press

Fudbalski klub Novi Pazar konačno se oglasio povodom teškog incidenta koji se dogodio posle utakmice protiv Rada, kada je grupa navijača, tačnije huligana, upala u svlačionicu Pazara posle treninga i pretila pištoljem fudbaleru Žarku Udovičiću, koji je promašio penal na Banjici.

Novopazarci su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se "posuli pepelom", priznajući propuste u radu kluba.

"Oštro osuđujemo i ograđujemo se od takvih postupaka i smatramo da je time narušen integritet kluba. Nedopustivo je da se ovakve stvari dešavaju i da navijači ulaze u prostorije kluba kako bi razgovarali sa igračima. Uprava je na hitnom zasedanju donela jednoglasan zaključak o velikim propustima organizacije kluba i donela niz mera kako bi poboljšala organizaciju i funkcionisanje čime se ovakve stvari ne bi dešavale u budućnosti", navodi se u zvaničnom saopštenju.


Iz Novog Pazara poručuju da "takozvani navijači nisu prijatelji kluba, niti grada, a ni 95 odsto onih koji dolaze na Gradski stadion da gledaju fudbal".


"Oni ne predstavljaju Novi Pazar i nisu zaslužili da se o njima govori. O njima svoj sud treba da daju nadležni organi. Fudbalski klub Novi Pazar je do sada, zbog takvih, pretrpeo veliku finansijsku i materijalnu štetu koja se meri milionima", piše u saopštenju.


Udovičić je odmah posle incidenta otišao u rodno Užice, ali bi uskoro trebalo da se vrati u Novi Pazar, kažu u klubu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.