NOVI PAZAR: Biće još pojačanja

Izvor: Mondo, 25.Jan.2013, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PAZAR: Biće još pojačanja

Slavenko Kuzeljević, trener Pazaraca, izjavio da je neizvesno kakav će tim voditi tokom proleća, ali i da je siguran da će klub angažovati još nekoliko fudbalera.

Novopazarci očekuju "smirivanje tla" u klubu do odlaska u Antaliju. Iako su u 2013. godinu ušli bez značajnog broja igrača i starog rukovodstva, navijači će imati razlog za optimizam na Gradskom stadionu.

"U situaciji kad su nas napustili ključni igrači, izvršili smo selekciju od onih koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su ostali i fudbalera koji su na probi. Očekujem da ovih dana angažujemo nova pojačanja, pre svega u odbrani i veznom redu", rekao je Kuzeljević radiju Sto plus.

Novopazarcima su se u poslednjih sedam dana priključili ofanzivni igrači Milan Vignjević, Vladimir Vujović i Zoran Vujović, kao i defanzivac Zoran Pešić.

"Od Vignjević i dvojice Vujovića očekujem da svojim odnosom i kvalitetom donesu ubojitost i brzinu napadačkoj liniji, jer smo odlaskom igrača na tim pozicijama dosta izgubili", ocenio je Kuzeljević.

"Ipak, na dobrom smo putu i da nadam se da ćemo vrlo brzo imati konture budućeg tima. Problem je što nemamo previše vremena za uigravanje, ali očekujem da ćemo na pripremama koje slede u Antaliji od 3. februara i taj problem rešiti", dodao je on.

Vignjević (23) je tokom jeseni dva puta bio starter u prvoligašu Napretku iz Kruševca i postigao je tri gola, dok je štoper Pešić (29) odigrao tri utakmice za niški Radnički.

Vladimir Vujović (27) je jesenas povremeno nastupao za člana Prve lige Bežaniju i tri puta se upisao u strelce. Zoran Vujović (26) je bio bez angažmana, a ranije je bio član mađarske Tatabanje, Teleoptika, Banata, Metalca iz Gornjeg Milanovca i Partizana.

Ranije su u Novi Pazar došli napadač Mladen Popović, štoper Aleksandar Vasiljević i desni bek Miloš Marković.

S ekipom treniraju i Fuad Salihović, Elhan Bejtović i Edin Selimović, igrači koji su ponikli u Pazaru, ali su poslednjih godinu i po proveli u drugim sredinama.

"Na probnom su radu, ali evidentno je da poseduju određeni kvalitet. Neki malo teže podnose trenažni proces. Ne moramo po svaku cenu dovoditi igrače sa strane na svim pozicijama, mogu i neki ovdašnji igrači da budu uz tim", rekao je Kuzeljević.

"Na probi je i jedan Kamerunac, trebalo bi da nam se priključe još dvojica fudbalera iz Afrike. Nećemo žuriti u proceni, ali se nadam da će neko od njih zadovoljiti superligaške kriterijume", dodao je on.

Novopazarce su ove zime napustili Enver Alivodić, Irfan Vusljanin, Dario Damjanović, Miloš Bogunović, Dragan Žarković, Ahmed Mujdragić i Semir Hadžibulić.

Dres tog superligaša, takođe, neće nositi ni Filip Stojanović, Admir Raščić, Saša Popin, Slobodan Jakovljević, Slavko Lukić, a verovatno i Risto Ristović.

Novi Pazar zauzima 10. mesto u Super ligi Srbije, s tri boda više od Radničkog iz Kragujevca koji se nalazi u zoni ispadanja.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kuzeljević najavljuje nova pojačanja

Izvor: SandzakPress.net, 25.Jan.2013

Novi Pazar – Trener Novog Pazara Slavenko Kuzeljević izjavio je danas da je neizvesno s kakvim timom će taj superligaš dočekati nastavak prvenstva, ali i da će klub narednih dana angažovati još nekoliko fudbalera. “U situaciji kad su nas napustili ključni igrači, izvršili smo određenu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.