NOVI OKRŠAJ I ŠANSA ZA OSVETU: Novi meč Đokovića i Alkaraza, brže nego što mislite!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 17:50

NOVI OKRŠAJ I ŠANSA ZA OSVETU: Novi meč Đokovića i Alkaraza, brže nego što mislite!

Ukršaju im se putevi...

Srpski teniser Novak Đoković će od 12. do 20. avgusta posle dve godine igrati na jednom turniru u Americi. Organizatori Mastersa u Sinsinatiju potvrdili su njegov dolazak, a već tu bi moglo da se dogodi da vidimo novi okršaj sa Karlosom Alkarasom.

Španac, trenutno broj jedan na ATP listi predvodi impresivnu listu učesnika u turniru koji prethodi poslednjem grend slemu sezone, US Openu.

Osim Alkarasa i Đokovića, najavljeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će igrati i Danil Medvedev, Kasper Rud, Stefanos Cicipas, Holger Rune, Andrej ubljov, Janik Siner, Tejlor Fric i Frensis Tijafo.

Konkurencija je veoma jaka i biće zanimljivo videti Novaka na američkom betonu posle duge pauze.

Kao što je poznato, njemu kao stranom državljaninu, koji je bio nevakcinisan protiv kovida, nije bio dozvoljen ulazak u zemlju.

Novak je ovaj turnir osvajao dva puta i igrao je još pet puta u finalu.

Pruža mu se prilika da na takmičenju gde ima skor 40-12 postane najstariji šampion još od 1899.

- Kao jedan od najvećih turnira na svetu, nije iznenađenje da vidimo elitnu grupu igrača koji dolaze po titulu. Radujemo se dolasku igrača svetske klase kako bi u Sinsinatiju ispisali još jedno poglavlje u bogatoj istoriji, dok će njihov cilj biti da osvoje jednu od najvećih titula u sezoni - rekao je direktor turnira Tod Martin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.