NOVI ODLAZAK IZ ZVEZDE: Biser se seli u redove VELIKOG RIVALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 17:58

NOVI ODLAZAK IZ ZVEZDE: Biser se seli u redove VELIKOG RIVALA

Smanjuje se broj "bonus igrača"...

Beogradska Crvena zvezda trenutno na pripremama na Zlatiboru ima čak 11 momaka, sa statusom bonus igrača. Neki od njih će, sasvim sigurno, dobiti šansu na turniru u Rusiji da pokažu šta i koliko mogu, neki su nagovestili veliki potencijal poput Jovana Šljivića. Međutim, kako stoje stvari, ne mogu svi ostati u redovina šampiona Srbije.

Očekuje se da po pitanju Zveudinih bonusa bude nešto jasnije tokom naredne sedmice, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dalje vlada engima kada je u pitanju Andrija Radulović. Imao je crnogorski reprezentativac više nego solidnih šest mesec u redovima surduličkog Radnika. Postigao je gol u Humskoj, stigao do deset pogodaka u Mozzart Bet Superligi.

Momak rođen 2002. godine debitovao je za Zvezdu proleća 2020. godine kada je bio igrač u "žiži". Pre toga je pružao zapažene partije u Ligi šampiona mladih timova, odlučio mečeve protiv Olimpijakosa i Totenhema. Međutim, šansu u kontinuitetu nije dobio. Imao je i problem sa mononukleozom, kao i blage razmirice sa čelnicima Crvene zvezde oko produžetka ugovora.

Već se pisalo da je za usluge Radulovića zainteresovan mađarski Fehervar i da je usmenim putem obećao obeštečenje od 600.000 evra. Dok se čeka konkretizacija posla iz Mađarske u igru se uključila Vojvodina.

Odavno je sportski sektor novosadskog kluba pikirao Andriju Radulovića kao potencijalno pojačanje u ofanzivnom delu veznog reda. Nude mu minutažu, odlične finansijske uslove i iskorak u karijeri. Potrebno je da se složi i Crvena zvezda.

Navodno Novosađani imaju želju da za usluge Radulovića ponude Crvenoj zvezdi mladog levog beka Stefana Bukinca (17). Pričalo se da bi omladinski reprezentativac Srbije mogao na Marakanu u trampi za Stanića. Na kraju je visoki vezista odabrao TSC.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.