NOVI MALER: Barsa ostala bez jednog od ključnih igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI MALER: Barsa ostala bez jednog od ključnih igrača (FOTO)

Propušta važne utakmice.

Brazilski fudbaler Filipe Kutinjo biće između dve i tri nedelje van terena zbog povrede, potvrdio je njegov klub Barselona. Kutinjo je na meču na San Siru protiv Intera (1:1) zadobio povredu butnog mišića, iako je odigrao svih 90 minuta i asistirao Malkomu za gol, ali sada će morati na pauzu.

Iz tog razloga Kutinjo sigurno propušta duele protiv Betisa i madridskog Atletika u Primeri, a verovatno i protiv PSV-a u Ligi šampiona. Ove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone je na 16 utakmica u svim takmičenjima postigao pet golova, uz četiri asistencije.

Ipak, tek što se oporavila prva zvezda tima Lionel Mesi, Barselona je ostala bez još jednog ključnog igrača.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.