NOVI KOŠARKAŠ U ZVEZDI: Igrač naše juniorske reprezentacije u košarci potpisao ugovor (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Jun.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI KOŠARKAŠ U ZVEZDI: Igrač naše juniorske reprezentacije u košarci potpisao ugovor (FOTO)

Košarkaški klub Crvena zvezda mts nastavlila je svoju praksu, odnosno običaj da juniori potpisuju profesionalne ugovore.

Politika kluba je jasna da kroz mlađe selekcije, koje prehodnih godina dominiraju u Srbiji i ostvaruju zapažene rezultate na nivou Evrolige, dobija igrače za seniorski sastav.
Na osnovu toga krilni igrač juniora >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde Ranko Simović potpisao je četvorogodišnji ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana, a to je objavio oficijalni sajt Zvezde. Simović je sa crveno-belim juniorima osvojio titulu državnog prvaka i bio član tima koji je osvojio Evroligin kvalifikacioni turnir u Železniku i obezbedio plasman u osam finalnih ekipa Evrolige.

Simović je, takođe, član juniorske reprezentacije Srbije. Zajedno sa saigračima iz juniorske selekcije Zvezde Aleksom Uskokovićem, Vukom Đorđevićem, Stefanom Momirovim i Zoranom Paunovićem dobio je poziv na okupljanje u Kragujevcu. Prozivka selekcije Srbije do 18 godina zakazana je za sredu.
The post NOVI KOŠARKAŠ U ZVEZDI: Igrač naše juniorske reprezentacije u košarci potpisao ugovor (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Volters se emotivnom porukom oprostio od Zvezde i Delija: Pamtiću vas do kraja života!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 07:31

Foto: Marko Todorović..Američki košarkaš Nejt Volters neće biti deo Crvene zvezde naredne sezone...Po dolasku u oktobru prošle godine, plejmejker je potpisao ugovor do kraja sezone...U ABA ligi je prosečno igrao 19 minuta, postizao 9.2 poena, uz 3.3 asistencije i 2.6 skoka...Volters je bio 38....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.