Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2015, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI KOPLJANIK: Srpski reprezentativac definitivno prelazi u Ajaks!

Posle dugo nagađanja i špekulacija dosadašnji vezista AZ Alkmara Nemanja Gudelj postaće novi fudbaler Ajaksa iz Amsterdama.

Dosta se govorilo o Gudeljevom transferu u Ajaks i te tvrdnje holandskih medija konačno su se obistinile. U transferu vrednom 6.000.000 evra srpski reprezentativac postaće novi fudbaler još uvek aktuelnog prvaka Holandije, sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor, dakle, do 2020. godine.
- Odlaskom Kristijana Poulsena shvatili >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << smo da nam nedostaje energija u timu. Dolaskom Nemanje dobili smo igrača koji može da vodi našu mladu ekipu, jer ima pobednički mentalitet. On ništa ne prepušta slučaju, kako na terenu, tako i van njega. Pravi je primer profesionalca – pun je hvale za Srbina trener Ajaksa Frank de Bur.
Zajedno sa Nemanjom u Ajaks će preći još dvojica Gudelj, otac Nebojša i brat Dragi. Najstariji član ove fudbalske porodice će biti skaut Ajaksa, dok Nemanjin 17-godišnji brat, koji igra na poziciji levog beka, će postati novi član Ajaksove čuvene omladinske škole.
Očekuje se da će Nemanja Gudelj ponovo biti pozvan u reprezentaciju Srbije za meč protiv Danske, a on već sada ima recept kako dati gol Dancima.
hotsport.rs  
The post NOVI KOPLJANIK: Srpski reprezentativac definitivno prelazi u Ajaks! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.