NOVI IZAZOV: Slavko Perović direktor ponosa Šumadije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 13:19

NOVI IZAZOV: Slavko Perović direktor ponosa Šumadije

Velika očekivanja.

Nekadašanji fudbaler Crvene zvezde Slavko Perović novi je sportski direktor Radničkog iz Kragujevca, člana Prve lige Srbije.

Perović je posle Zvezde igrao za nekoliko turskih timova i rumunski Dinamo iz Bukurešta, prošlog leta završio je igračku karijeru i već posle šest meseci prihvatio je novi izazov i poziv matičnog kluba.

Ekipa koju uspešno predvodi trener Aleksandar Linta nalazi se na prvom mestu tabele posle prvog dela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone i nema sumnje da je glavni kandidat za plasman u Superligu Srbije.

Partizan se definitivno okrenuo Evrokupu jer su šanse za plej-of ABA lige u domenu teorije. A crno-beli večeras (20.45) imaju možda i najteže gostovanje u Top 16 fazi ovog takmičenja jer gostuju Bulonju koji igra odlično. Kvota na Partizan je 2,30, dok je kec 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bulonj - Partizan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.