NOVI HAOS NA VIMBLDONU: Loša prognoza za vikend, zna se i kako to utiče na Đokovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 09:24

NOVI HAOS NA VIMBLDONU: Loša prognoza za vikend, zna se i kako to utiče na Đokovića!

Kiša pravi velike probleme...

Ovogodišnji Vimbldon imao je velikih problema sa rasporedom u svojoj prvoj nedelji tako da su pojedini teniseri i teniserke svoj meč prvog kola završili tek u četvrtak, videli smo da se susreti poput Marejevog i Cicipasovog prekidaju, dok je Novak Đoković morao da pored Vavrinke dobije i bitku sa vremenom zbog "policijskog časa". I to nije kraj haosu, pošto se spremaju novi izazovi za organizatore zbog kišnog vikenda u Londonu.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najtoplijeg dana na turniru, očekuje se da usledi "pravi potop" pošto vremenska prognoza za London kaže da su šanse za padavine veće od 90 odsto. Zbog toga bi kiša mogla da odloži početak programa sve do 17 časova, što će uticati i na našu Nataliju Stevanović čiji je meč protiv Petre Kvitove u trećem kolu Vimbldona zakazan u podne.

Takođe, Laslo Đere i Stefanos Cicipas, čiji susret je zakazan za ne pre 14 časova, mogli bi pošteno da se načekaju dok ne dobiju "zeleno svetlo" da izađu na teren, što bi značajno moglo da utiče i na program u nedelju, pa onda i u ponedeljak... Zbog toga je kiša jedan od najvećih izazova organizatora Vimbldona i pitanje je da li će se ovoga puta odmah odlučiti da počnu pod krovom, pošto su do sada "bežali" od ove mogućnosti zbog incidenta na Novakovom meču.

Višesatni problemi, u danu kada je ogroman broj mečeva na rasporedu (igra se treće kolo muškog singla), mogao bi da se odrazi i na Novakov meč protiv Hurberta Hurkača koji bi trebalo da se igra u nedelju. Istina, najverovatnije je da će Novak igrati na Centralnom terenu ili "Kecu" koji imaju krov, međutim uz veliki broj mečeva koji su odloženi, može da dođe do problema i sa njegovim rasporedom. Dok se čeka zvaničan termin susreta, već sada može da se prognozira da ako to bude večernji - susret bi mogao da se završi tek u ponedeljak.

Koliko-toliko dobra vest je da vremenska prognoza govori da za nedelju i ponedeljak nisu najavljeni pljuskovi, ali ipak je to London - i povremena kiša je uvek moguća. S druge strane gotovo izvesno je da će padati u utorak.

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda Larisa Pereira, supruga Roberta Firmina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.