NOVI DEBAKL KRSTAJIĆEVIH BUGARA: Poraženi kod kuće i ostali bez teoretske šanse za EURO

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 20:31

NOVI DEBAKL KRSTAJIĆEVIH BUGARA: Poraženi kod kuće i ostali bez teoretske šanse za EURO

Srpskom stručnjaku ne cvetaju ruže.

Fudbalska reprezentacija Bugarske i zvanično je ostala bez šansi da se plasira na Evropsko prvenstvo posle poraza od Litvanije 2:0 na stadionu "Vasil Levski".

Domaćin je tako i posle šest kola ostao bez trijumfa u kvalifikacionoj grupi, a verovatno presudan momenat dogodio se u 42. minutu kada je drugi žuti karton zbog oštrog starta zaradio Andrijan Kraev.

Do tog momenta domaćin je stvorio nekoliko dobrih šansi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je isključenje u potpunosti poremetilo njihov ritam.

U završnici prvog poluvremena fudbaler Panevežisa Sirvis je pogodio mrežu Bugarske.

Isti igrač je u 55. duplirao razliku i postavio konačan rezultat na meču grupe u kojoj igra i naša selekcija.

Iako su Bugari dali ultimatum Mladenu Krstajiću da očekuju pobede u narednim mečevima, videćemo kako će proći bivši selektor Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.