NOVAK UPITAN ZA KOMENTARE MEDVEDEVA O NJEMU: Nemam odgovor na to

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2023, 08:54

NOVAK UPITAN ZA KOMENTARE MEDVEDEVA O NJEMU: "Nemam odgovor na to"

Niko to ne može znati.

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković našao se u Rimu, gde je učestvovao na prestižnom "Rajder kupu" i to u okviru Ol-star meča.

Novakov "Tim Monti", za koji su nastupali još Geret Bejl, Leonardo Fioravanti, Geret Hilbert i Kip Popert, ostvario je pobedu, a srpski as je posle razgovarao sa novinarima.

- Grend slem sezona je završena, ali imamo još nekoliko meseci do kraja sezone. Igraću Bersi, jedan od turnira iz serije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1000. Zaista važan na ATP turu. Potom Završni turnir u Italiji, a onda i Dejvis kup za Srbiju, moju zemlju. To je veliki cilj za kraj sezone. U plej-ofu smo, u četvrtfinalu, tako da se nadam da ćemo se dočepati trofeja - rekao je Đoković.

Đoković je pre nekoliko nedelja osvojio US open, pošto je u finalu pobedio Danila Medvedeva. Rus je tada imao interesantne komentare nakon susreta.

- Hoću da pitam Novaka, šta još radiš ovde? Kada planiraš da malo usporiš? - pitao je Danil u šali.

Novaka su sada u Rimu podsetili na te Danilove komentare.

- Nemam odgovor na to - rekao je uz osmeh Đoković, koji još uvek nema nameru da se povuče.

- Očigledno je bilo istorijsko, ispunjavajuće. Neverovatno uzbuđenje što sam osvojio 24. Grend slem. Uvek su Grend slemovi i nedelje na prvom mestu bili najvažniji. Mislim da sam imao sreće što sam većinu svoje karijere proveo bez povreda. Fokusirao sam se na širu sliku, dugoročno i dosta uložio kako bih mogao da što više godina zadržim ovaj nivo. Znao sam da ću, ako se to desi, ako budem imao dugu karijeru, uspeti da osvajam Grend slemove. I dalje sa 36 godina napredujem, mislim da godine ne utiču na mene mnogo, da kucnem u drvo. Nadam se da ću imati još nekoliko sjajnih godina na Grend slemovima, posebno jer su to moji najviši ciljevi i prioroteti - zaključio je Novak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.