NOVAK SE UHVATIO ZA GLAVU NA KONFERNCIJI ZA MEDIJE: Hvala na podsećanju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 10:40

NOVAK SE UHVATIO ZA GLAVU NA KONFERNCIJI ZA MEDIJE: Hvala na podsećanju (VIDEO)

Sledi finale od 18 časova protiv Sinera.

Najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković plasirao se u finale Završnog mastersa u Torinu pošto je u polufinalnom duelu više nego ubedljivo, savladao Karlosa Alkaraza sa 2:0 (6:3, 6:2).

Novinare je zanimala Novakova opservacija o tome da li ima sličnosti između Rafaela Nadala i Karlosa Alkaraza.

- Ne vidim sličnosti sa Rafom, oni su različiti igrači. Možda ima sličnosti kada je intenzitet koji donose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na teren u pitanju. On je jedan od najkompletnijih igrača protiv kog sam igrao. Impresivno je što može da igra konstantno dobro, najmlađi je igrač koji je došao na prvo mesto. Već ima briljantnu karijeru, očigledno je da će imati mnogo uspeha u godinama koje dolaze, mlad je. Čini me spremnim za meč. Nešto slično kao protiv mečeva sa Nadalom i Federerom, gde sam znao da moram da budem na vrhuncu svojih mogućnosti da bih pobedio - rekao je Novak.

Jedan novinar zamolio je Novaka da prokomentariše zanimljivu činjenicu da je u polufinalu igrao protiv 16 godina mlađeg Alakaraza, a da mu danas na crtu izlazi Siner od koga je stariji 14 godina.

Nole je stavio ruku na glavu i uz osmeh rekao:

- Hvala na podsećanju.

Meč između Novaka Đokovića i Janika Sinera na programu je od 18 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.