NOVAK SE POPEO SRĐANU NA RAMENA: Slika za istoriju, primer očinske ljubavi - a pogledajte FRIZURU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2021, 19:00

NOVAK SE POPEO SRĐANU NA RAMENA: Slika za istoriju, primer očinske ljubavi - a pogledajte FRIZURU (FOTO)

Antologijska.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nedavno je postao igrač sa najviše nedelja provedenih na vrhu ATP liste i tako oborio još jedan rekord u svojoj prebogatoj karijeri.

Novak je teniser koji iz dana u dan napreduje i radi na sebi, njegova vitrina je prepuna trofeja, ali je u isto vreme i porodičan čovek.

Više puta je isticao koliko mu u životu znače podrška supruge Jelene i dece, kao i roditelja Srđana i Dijane.

Upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedna od najranijih Novakovih slika je nedavno osvojila društvene mreže, a na njoj vidimo budućeg šampiona na ramenima svog oca Srđana Đokovića.

Fotografija je nastala početkom devedesetih godina i pravi je primer očinske ljubavi i pažnje. Mnogi su primetili i zanimljivu frizuru koju je gajio Srđan Đoković i koja je naravno sasvim u skladu sa tadašnjom modom.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Marija Ristić, prelepa sestra Jelene Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.