NOVAK PRIPIT NA DAN FINALA AUSTRALIJAN OPENA ULETEO NA ŽURKU: Francuz OTKRIO sve detalje...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 00:08

NOVAK PRIPIT NA DAN FINALA AUSTRALIJAN OPENA ULETEO NA ŽURKU: Francuz OTKRIO sve detalje...

Ovakav haos verovatno nikada nije izazvao.

Poznati teniski novinar Bastijen Fašan otkrio je sjajnu anegdotu sa Australijan opena o Novaku Đokoviću, staru 11 godina. On je  bio prisutan u Melburnu kada je odigrao legendarno finale Đoković - Nadal, koje je trajalo čak pet sati i 53 minuta i završeno je pobedom srpskog tenisera. Ono što se posle toga zaboravio Francuz i danas pamti kao da se juče dogodilo.

- Moja omiljena anegdota sa Australijan opena - posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pet sati i 53 minuta dugog finala protiv Nadala 2012, Đoković je bio toliko dehidriran da su mu zvaničnici dali pivo da bi mogao da mokri zbog anti-doping kontrole. Međutim, Đoković obično nikad ne pije alkohol, tako da je u 3.30 ujutru pripit upao na žurku volontera, popeo se na podijum, uzeo mikrofon i počeo da viče: I'm on a hiighway to hell" (čuveni hit benda "ACDC") - rekao je Fašan i nastavio:

My favourite Australian Open anecdote:

After the 5 hours 53 minutes-long final vs Nadal in 2012, Djokovic was so dehydrated that the officials gave him beers so he could pee for the antidoping control

But Djokovic usually never drinks alcohol, so at 3:30am, tipsy and all... 1/2

— Bastien Fachan (@BastienFachan) January 28, 2023

- Posle šest i više sati na terenu i dva sata na anti-doping kontroli, uz konferenciju za novinare koju je tek trebalo da odradi, Đoković je pružio volonterima najbolji provod u životu. Bilo je to legendarno - dodao je Fašan.

Pogledajte kako izgleda Beatris, sestra bliznakinja teniserke Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.