NOVAK POTVRDIO: Stigle su odlične vesti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 17:05

NOVAK POTVRDIO: Stigle su odlične vesti (FOTO)

''Adria tur'' će biti baš jak.

Poziv Novaka Đokovića da učestvuju na ''Adria turu'' prihvatili su hrvatski teniseri Borna Ćorić i Marin Čilić i tako se pridružili Dominiku Ti,u, Aleksandru Zverevu, Grigoru Dimkitrovu i Viktoru Troickom koji su ranije potvrdili učešće. Čilić i Ćorić potvrdil isu da će biti deo turnira u Zadru 20. i 21. juna.

 - Hvala Marinu i Borni što su se odazvali pozivu da učestvuju i što su potpuno besplatno, i bez bilo kakvih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugih uslova, pristali da budu deo jednog ovakvog događaja. Reč je o dvojici vrhunskih tenisera, ali i sjajnih momaka, što su pokazali i ovog puta. Obojicu dugo poznajem, privatno se družimo, poštujemo, učimo jedni od drugih. Drago mi je što će biti deo ovog događaja, u jednom pravom sportskom gradu, pred zadarskom publikom - rekao je Đoković. - Marin je jedan od najboljih tenisera u istoriji kada je reč o igračima sa ovih prostora, osvojio je grend slem, toliko godina je u samom vrhu, i izuzetno je kvalitetan igrač. Pamtim mnoge naše duele, ali još više prijateljstvo koje održavamo. Borna ima potencijal da bude medju najboljih pet na svetu, i ja verujem da može tako nešto i da ostvari. Ćorić je veoma posvećen sportu, trudi se, veliki je profesionalac, odlikuje ga izuzetna mentalna snaga, što je često presudan faktor na terenu. Trudim se da često organizujem zajedničke treninge i drago mi je što ćemo se opet sresti u Zadru.

Marin Čilić je trenutno 37. igrač na svetskoj rang listi, dok mu najbolji plasman treće mesto. Borna Ćorić je nekadašnji najbolji junior sveta, a trenutno je 33. igrač planete.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.